Vidien Ran

 
In 2004 ben ik, Vidien Ran, afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht als Oefentherapeut Cesar. Na een aantal jaar als oefentherapeut gewerkt te hebben liep ik aan tegen de grenzen van wat een oefentherapeut kan bereiken. Ik wilde mijn patiënten graag verder helpen met hun herstel, maar dat ging niet in mijn rol als oefentherapeut.

Via een bevriende fysiotherapeut, – en osteopaat in opleiding – , ben ik in aanraking gekomen met osteopathie en ben ik in 2009 begonnen aan de opleiding osteopathie aan het College Sutherland in Amsterdam. Na het behalen van mijn diploma ben ik gaan samenwerken met collega osteopaat Annemargriet Scheerder en ben ik werkzaam vanuit mijn praktijk in Utrecht.

Ik ben secuur, neem de tijd om te situatie eerste goed in kaart te brengen voordat ik ga behandelen. Ik heb oog voor detail en heb daarmee ook precisie. Maar ook voor het grote geheel. Mijn speciale interesse gaat uit naar chronische hoofdpijnklachten en de (verstoorde) samenwerking tussen hoofd en lichaam. Daarnaast ben ik van mening dat er altijd een oplossing is voor de problemen die mijn patiënten ervaren. Ik ben geregistreerd bij de Nederlandse Osteopathie Federatie (NOF), waardoor de behandeling in veel gevallen wordt vergoed.
 

Nascholing

Over Vidien Ran

 

  • Osteopathie en wetenschap (Van Dun) (2014)
  • Snijzaal UMC en Erasmus MC (extremiteiten en abdomen)(2016)
  • Intercollegiaal symposium viscera (2017)
  • Complementair Kindercentrum: praktische pediatrie (2017)
  • Orgaanpsyche: Psychoneuro-immunologie (PNI) en osteopathie (2017)

Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen.